simlock.dk
 

Forside

Unlock

Nyheder

Gæstebog

Logoer
Links

Kontakt
Bestil


Kontakt simlock.dk

simlock.dks primære kommunikationsvej er email. Du kan udfylde bestillings-formularen, hvorefter du vil få en mail, der beskriver proceduren for den telefon du skal have låst op. Vi tilstræber, at vores kunder får svar så hurtigt som overhovedet muligt. Det er ikke usædvanligt, at vores kunder har svar i løbet af få minutter! Der kan dog være tidspunkter, hvor der er travlt - så hav venligst tålmodighed, hvis du ikke får svar med det samme.

Drejer din henvendelse sig om en allerede oprettet ordre, så svar venligst via dit mailprogram eller din webmail - brug ikke bestillingsformularen igen.

For at kunne yde den bedste og hurtigste service, så bliver alle henvendelser tildelt et referencenummer. Dette nummer oplyses automatisk til os, når du svarer på mails fra os, via dit mailprogram eller din webmail (du skal blot lade være med at ændre i eller slette emnelinien/subject).

Vi foretrækker som sagt, at kommunikere via email (vi kan servicere flere kunder på kortere tid, og dermed hurtigere). Det er dog også muligt at ringe til os. Drejer din henvendelse sig om en allerede oprettet ordre - så hav venligst dit referencenummer (på seks cifre) parat.

Telefonnummer: 61688888 (læs venligst ovenstående, inden du ringer)

Ønsker du at komme forbi og aflevere/afhente telefonen, kan dette oftest lade sig gøre. Du skal dog lave en speciel aftale, hvilket koster et gebyr på 100 % i forhold til normalprisen.

Postadresse:
simlock.dk
Offenbachsvej 22
2450 København SV

simlock.dks CVR/SE-nummer:
26723477